CONTACT

Contact  Stalingrad Arena – loc de joaca laser tag Bucuresti

 

Daca doresti o petrecere laser tag pentru copii sau corporate, ori pur si simplu cauti un loc de joaca laser tag, noi suntem solutia perfecta.

Noi suntem un loc de joaca laser tag inedit unde, odata ajuns, orice copil, mic sau mare se va bucura si se va distra din plin.Pentru orice intrebare sau nelamurire ne puteti contacta folosind datele de mai jos:

REZERVARI:

Numar telefon: – – – – – –

Adresa e-mail: office@lasertagbucuresti.ro

Daca doriti acces la un loc de joaca laser tag ideal pentru copiii mari si mici se poate realiza si in afara programului, atat pentru petreceri copii, cat și pentru teambuilding-uri sau evenimente corporate, doar în baza unei rezervari telefonice. Asteptam, asadar, sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile evenimentului dumneavoastra si pentru a personaliza petrecerea dorita.

loc de joaca laser tagRezervarea se face cu minimum 24 de ore inainte si e valabila pentru grupuri mai mari de 10 persoane.

CUM SE AJUNGE LA NOI?

Stalingrad Lasertag Bucuresti, locul de joaca laser tag cu cele mai tari petreceri pentru copii, va asteapta oricand pentru o vizionare la adresa:

Bd. Ficusului 44A, Cladirea INAV, parter.

Autobuze:

  • 301, 112 statia „Apicola”;
  • 335, statia ”Romaero’.

Sau puteti completa urmatorul formular, urmand ca noi sa va contactam in cel mai scurt timp.

 

Click aici pentru a citi politica de confidentialitate.

Te asteptam sa ne vizitezi pe pagina de Facebook si sa ne urmaresti pe Instagram.