JOCURI LASERTAG

Este timpul sa colonizezi noi teritorii pe planeta Stalingrad Lasertag Bucuresti!

 

Toata lumea stie ca Stalingrad Lasertag Bucuresti este planeta rasetelor si a bunei dispozitii, iar atunci cand ai chef sa te distrezi copios este important ca racheta distractiei sa fie pregatita sa te aduca la noi. Tocmai de asta ne-am gandit ca este timpul sa iti aduni toti prietenii si sa ne vizitezi. Pentru voi am pregatit niste preturi speciale de acces pe planeta:

 

Luni – Duminica

1 joc/15 min  – 15 RON

1 joc/20 min  –  20 RON

 

Planeta Stalingrad Arena Lasertag Bucuresti este foarte simplu de gasit: prima pe dreapta pe Calea Lactee, sector 1, zona Baneasa, Bulevardul Ficusului nr 44 A, cladirea INAV, parter.

Daca doriti rezidenta indelungata pe planeta Stalingrad, puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0724552737 sau la adresa de email office@lasertagbucuresti.ro, pentru a va face o oferta personalizata sau pentru o oferta long night.

Te provocam la o competiție unică în cea mai interactivă arena lasertag din Bucuresti, alături de echipa ta.
Munca in echipa presupune incredere, comunicare, sprijin si iti transforma proiectul intr-unul castigator.
Este timpul sa îți provoci colegii/prietenii la o luptă epică și plină de neprevazut în galaxia Stalingrad Lasertag Bucuresti.

 

In urma cu milioane de ani, intr-o galaxie indepartata se duceau lupte stelare pentru colonizarea uneia dintre cele mai prospere planete. Timp de mai multe generatii, razboaiele au fost din ce in ce mai dure dar nimeni nu a putut castiga suprematia planetei.

Nu demult, primul echipaj de oameni a ajuns pe planeta celor 12 stele. Asa au descoperit puterea si magia ce inconjura planeta mult ravnita de toate civilizatiile. Dupa un anumit timp, unul dintre secretele planetei a fost dezlegat de membrii echipajului, care au realizat ca nu au imbatranit nici macar o zi datorita energiei celor 12 stele, care repara ADN–ul vietuitoarelor.

 

Esti pregatit sa faci fata provocarii?
0727540064

 

Click aici pentru a citi politica de confidentialitate.

Te asteptam sa ne vizitezi pe pagina de Facebook si sa ne urmaresti pe Instagram.

lasertag bucuresti